6 Ağustos 2010 Cuma

Çocuklar Duymasın

Uzun zamandan sonra eve misafirin gelmesi neticesinde açılan televizyonumuzun neşesi yerine geldi.
Kanalda tam istediği tarz bir aile dizisi, Pınar Altuğ'u bu dizide görmek keyf verici olsa da, izlerken acaba her karakter var mı? diyerek oyuncuları tek tek incelemeye başladık.

Tüm kadro iş başı yapma kararı almışlar sanırım zira önceki bölümlerde Pınar Altuğ ayrıldığında dizinin tadı kaçmıştı. Hiç izlemek istememiştim.
Tamer Karadağlı, fevri çıkışları, dalgalı karakteri ve maço baba havasını her zamanki  gibi korudupunu gözlemlerken bir şey dikkatimi çekti. AAaAaa demişim.. Mutfak havası kaybolmuş..
EE o zaman "Neden hala " "Çocuklar Duymasın" demeden de duramadım..  Sonradan da çocuk mu kaldı bunlar genç olmuş iyice de dedirtti.. Maşallah pek yakışıklı bir aile tablosu olmuşlar... pü püp üüü nazar değmesin..

Yeni Duygumuz da oldukça güzel bir kız "Hayal Garip", rol yakışmış, eski Duygumuzu arayacağız biraz ama umarım konsantre sorunu yaşamaz. Kafama takılan bir nokta ise, O gencecik kıza öyle ağır bir makyaj yapılmış ki, bir de zaten çok güzel.Yüzündeki fondoten rengi ile boynunun arasında tam 8 ton farkı var..Yani birincisi o yaşta bir cilde bu kadar ağır makyaj neden yapılır, ikincisi eğer ki gerekli ise neden boyuna da biraz rötuş yapılmaz.. İlginçti.



Dominant Teyzemiz ki benim favorimdir kendisi "Zeyno Günenç" kadroda yer alması beni çok sevindirdi. Ama keşke light babamız "Selami""Özgür Ozan" de olsaydı, özleyeceğiz..






Kızıl saçlı minik Furkan Kızılay "Havuç" olmuş kocaman yakışıklı bir genç.


Efsanevi hale gelen çaycımız, pek bir maço yine her zamanki gibi.. Vaz geçemediği arkadaşı ile yine aynı karedeler..








Hiç yorum yok:

İlginizi çekebilecek diğer yazılarım...^^

Related Posts with Thumbnails